В този урок ще покажем как да се регистриате коректно за да може да сте сигурни че ще се активира вашият акаунт след като се получат парите в офиса на сайта.
Ще започнем с попълването на полетата от формата за регистрация. Попълването на полетата за номера на вашият телефон ще отговаря за връзка със данните от еконт за активиране на вашият профил. Във примерната регистрация ще използваме случайни данни като само за емайла ще използваме един от емайлите на админа. След като попълните полетата за името, логина и паролата и емайла, преминавате капча проверката и стигате до избор на платен план за посещаване на сайта.
След като изберете вашият план за посещение на сайта, ще преминете към попълване на формата за допълнителна информация на вашия профил. ВАЖНО е да попълните полето за вашият телефонен номер, ЗАЩОТО този номер ще бъде сравнен със номера от квитанцията от еконт за да може да активираме точно вашият акаунт.
ПОВТАРЯМ !!!! ИМЕНАТА ОТ РАЗПИСКАТА ОТ ЕКОНТ И ТЕЛЕФОННИЯТ НОМЕР ОТ РАЗПИСКАТА ОТ ЕКОНТ ЩЕ БЪДАТ СРАВНЕНИ СЪС ВЪВЕДЕНАТА ОТ ВА ИНФОРМАЦИЯ ВЪВ ФОРМАТА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ  ОТ САЙТА!!!!! Попълвайте коректно полетата /макар че са направени незадължителни/. Информацията е видима само от админите на сайта и не се вижда и/или показва където и да било в сайта.
Преминаваме към попълване на формата за допълнителна информация на профила на потребителите. Полетата за адреса, града и другите не са задължителни, НО НОМЕРА НА ВАШИЯТ ТЕЛEФОН Е ЖЕЛАТЕЛНО ДА СЕ ПОПЪЛНИ КОРЕКТНО !!!!
След като натиснете бутона BANK TRANSFER ще ви се появи прозорец на който ще се покажат данните най важните от вашата регистрация.
Проверете вашата поща, трябва да сте получили четири ел.писма.
В първото писмо има линк който трябва да натиснете за потвърдите емайла с който сте регистриран в системата.
Във втория ще получите данни за адреса и името на което да преведете парите за избраният от вас платен период, както и сумата в ЕВРО, ОБЪРНЕТЕ СИ Я В ЛЕВА!!!! Която трябва да преведете през еконта.
Останалите два емайла са информативни и не представляват инетерес за вас и за админите на сайта. Може да ги разгледате, НО ПЪРВИТЕ ДВА ЕМАЙЛА ЗАПАЗЕТЕ ЗА АРХИВА ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ ИСКА ПОТВЪРЖДЕНИЕ ОТ АДМИНИТЕ НА САЙТА. Архив на същите емайли се пази и във пощата на сайта, но все пак запазете ги и вие.
Стигнахме до проверката за влизане във вашият профил. Ако пробвате да влезете преди вашият профил да бъде активиран ще получите това съобщение.

Когато админите на сайта получат превода вашият профил ще бъде активиран и ще можете да влизате свободно да четете материалите от сайта. Попълнените данни от формата за допълнителна информация са видими в админ панела на системата. Също така, във данните на профила излизат и вашият предплатен период, като при наближаване на края на периода ще получите емайл със инфо за свършване на предплатеното време и колко точно време има до края. Как да реактивирате платеният достъп ще покажем във следващите уроци.